Repareer uw witgoed snel en voordelig met Sitatronics uit Diemen

Stel uw vraag

Als u plotseling met een kapotte wasmachine, koelkast, vaatwasser of ander witgoed komt te zitten, kan dat behoorlijk wat problemen opleveren. Zowel thuis als op uw werkplek wilt u gewoon door kunnen gaan met uw dagelijkse bezigheden. Een snelle reparatie is daarom noodzakelijk. Met Sitatronics bent u verzekerd van een professionele partner die vakkundig te werk gaat tegen een voordelige prijs. Wij staan voor u klaar in de provincie Noord-Holland, vanuit onze vestigingsplaats in Diemen. Wat mogen we voor u repareren? Bekijk onze diensten en maak snel een afspraak!

Sitatronics: uw specialist in witgoed reparaties!

Onze diensten bestaan uit reparaties aan wasmachines, drogers, vaatwassers, koelkasten, vriezers, fornuizen, inbouwapparatuur en magnetrons in de ruimste zin van het woord. 

We gaan niet weg voordat u 100% tevreden bent met onze werkzaamheden!

Onze tarieven

Het voorrijden en eerste kwartier kost samen € 64,-. Daarna zijn de kosten € 15,- per kwartier. Alle tarieven zijn exclusief btw. 


Tarieven zijn exclusief onderdelen. Bij de verkoop van witgoed installeren we voor € 90,- exclusief btw het aangeschafte product.

Wat is witgoed?

Het is een veelgehoorde term: witgoed is de verzamelnaam voor alle huishoudelijke apparaten die stroom als voeding nodig hebben. Denk hierbij aan koelkasten, vriezers, wasmachines en vaatwassers. Witgoed was vroeger voornamelijk echt wit van kleur, maar is vandaag de dag in allerlei designs en kleuren verkrijgbaar. Sitatronics repareert alle soorten witgoed, van welk merk dan ook.